Koffiemomentje(s)

#Nieuwsbrief

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

 

In de aankomende weken zal ik een aantal koffiemomentjes organiseren bij de start van de school. In een eerder bericht lieten wij al weten dat we de deuren van de school weer letterlijk meer open gaan zetten. Dit zullen wij op meerdere manieren doen, waar een koffiemomentje er één van is.

 

Wij begrijpen dat er veel interesse en nieuwsgierigheid is naar hoe de school er van binnen uitziet. Hoe ziet de klas eruit? Hoe ’werkt’ het in de klas? Wat kan ik binnen proeven van de verhalen die ik thuis krijg? Waar staat de school nu? Welke ontwikkelingen maakt de school door?

 

Ik ben zelf ook nieuwsgierig naar jullie verhalen en vragen! In de agenda ga ik een aantal koffiemomentjes plannen (op intekening) waar we bovenstaande kunnen bespreken in een informele setting. Daarnaast doen we ook een rondje door de school. Op deze manier hoop ik weer een win-win situatie te creëren voor ons allen. 

 

Er volgen eerdaags een aantal momenten via de Kwieb. Aan de hand van de opkomst zal ik bepalen hoeveel momenten er achteraan komen.

 

 

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan de Bruin

Biancas-dilemma_-Wanneer-kunnen-de-kinderen-mijn-nieuwe-lover-ontmoeten-600x338 Biancas-dilemma_-Wanneer-kunnen-de-kinderen-mijn-nieuwe-lover-ontmoeten-600x338